Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Νοέμβριος 2009, Στον υπόγειο σταθμό ΜΕΤΡΟ στον Σύνταγμα


Δεν χωράς πουθενά σε μία μεγαλούπολη...

Πουθενά δεν θα βρεις την ευτυχία που ψάχνεις δεξιά και αριστερά, αν πρώτα δεν την βρεις μέσα σου...

Πουθενά...τι σας έρχεται στον νου;

eLeN

6 σχόλια:

  1. Καλοοό, αλλά τι βλεπω?Το χέρι σου να κρατάει τη μηχανή σε αντανάκλαση κι εσύ στο βάθος?Γιατί με την πρώτη ματιά το μυαλό μου πήγε σε χέρι πάνω σε 12χορδη κιθάρα...με πήγε σε μουσική η εικόνα.Α καλά....
    Caradin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία φωτο! Μυστήρια.;-) Παρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κραυγή, έτσι θα την ονόμαζα.Προσπάθησα να καταγράψω σε χαρτί όλες αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα που γεννήθηκαν μέσα μου βλεποντας αυτή τη φώτο μα είδα οτι δεν υπάρχει κάπου τέλος.Πιστεύω ότι αποτύπωσες μια στιγμή που έχουμε ζήσει όλοι μας ή θα ζησουμε. Τρομερή λέξη, έψαξα να βρώ την ετυμολογία της. Μιλάει για αναζήτηση.Κατά την ταπεινή μου άποψη θα ήθελα να σου δώσω και μια άλλη εκδοχή του τι βλέπουμε. Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη μας ότι η λέξη είναι χαραγμένη σε ένα καθρέπτη οπότε όλη της η δυναμική επιστρεφει σ αυτόν που την κοιτάζει και αν βάλουμε τον τόνο στο που, έχουμε νομίζω μπροστά μας ένα ερώτημα που έχουμε γράψει εμείς οι ίδιοι. Κωδικοποιημένο βέβαια γιατί ο κόσμος δε πρέπει να ξέρει.
    Εύχομαι eLeN να μην έμεινες στο σταθμό,να έψαξες να βρεις τη δική σου ακτή ....ελπίζω να μην σου την είπανε για το ποδήλατο.:-)

    Αφιερωμένο σε όλους μας.....
    http://www.youtube.com/watch?v=dZepdN5Hk6E&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κομμάτι των ΦΑΤΜΕ μμμ....Η γραφή μου είναι οικεία,γνώριμη μμμ.... είναι κάποιος που σίγουρα ξέρει την eLeN μμμ... χα,σε ξέρω φιλαράκο!
    Caradin (or...Sherlock Holmes mmm...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μελέτη, εσύ είσαι που κυκλοφορείς ingocnito? αναζήτηση, ε? αυτό ένιωθα όταν την τράβηξα να σου πω...εξάλλου μας ελκύουν συχνά πράγματα που έχουν να πουν κάτι στον ψυχισμό μας, πράγματα στα οποία βλέπουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας...ενδιαφέρουσα η οπτική σου με τον καθρέφτη! ψυχανάλυση και ξερό ψωμί! όσο για το ποδήλατο, δεν το είχα μαζί...το έχω αράξει πλέον στην ακροθαλασσιά :)
    p.s.ευχαριστούμε και για την μουσική επένδυση του blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή